Български
Търси

За нас

Компаниите, обединени в нашата група, са с богат и дългогодишен опит в своите сфери на работа.

Създали сме редица уникални проекти, като мащаб и концепция, използвайки най-новите и впечатляващи аудио визуални технологии. С помоща на 3D мапинга, сме превръщали и най-неприятната локация в дворец, и най-скучната атмосфера във впечатляваща и запомняща се. Преобразявали сме сгради отвън и зали отвътре, по всяко желание на нашите клиенти, за нуждите на техните мероприятия.

Използваме същите технологии, за да направим реклама или презентация на продукти на всякакви локации , събития и конференции.

Както ще видите на тази страница,  нашите проекти не са изпълнени само с най-високо качество, а са задали стандарти в тази сфера.

Лайтуърк Криейтив е продуцент съвместно с БНТ на Националната музикална класация „Българският Топ 40”. В тази връзка работим с почти всички Български изпълнители и бихме могли да организираме тяхно участие, във Вашите събития. Нашият екип може да ви предостави цялостна организация, било то Новогодишен празник, празник на града Ви, корпоративно парти или рекламна кампания. Благодарение на опита си, произвеждаме успешни телевизионни и графични реклами.

Надяваме се, че ще можем да ви бъдем полезни и във Вашите бъдещи проекти!

Contact Us

87, James Baucher BlvdSofia 1407

  Tel: 0876 876 077

   Email: globallightwork@gmail.com

Follow Us

© 2015 - 2023 Всички права запазени